Prepojte Quandu a stovky ďalších aplikácií

Novinky v Quande

Prepojte Quandu a stovky ďalších aplikácií

Vyzerá to tak, že doba, kedy sa aplikácie medzi sebou prepojovali iba k tomuto účelu na mieru vytvoreným konektorom je preč. Iste má toto spojenie na mieru svoje výhody, ale flexibilita a rýchlosť integrácie, ktorú dnes ponúkajú aplikácie k tomuto účelu vytvorené, je úžasná.

  • Jan Spáčil
  • Autor

  • Jan Spáčil

Jednou z týchto aplikácií je  MAKE

Rýchla integrácia bez programovania

Pomocou MAKE môžete ľahko prepojiť Quandu a stovky ďalších aplikácii medzi sebou. Môžete prenášať kontakty a firmy a spúšťať najrôznejšie scenáre, ktoré vám uľahčia prácu a zbavia vás opakujúcich sa úkonov, ktoré by ste inak museli robiť ručne.

  

Čo sme už prepojili?

Zendesk & Quanda

Quanda a Zendesk

Ako toto propojenie funguje?

  • Ak v aplikácii Zendesk zatvoríte ticket (požiadavku na podporu), neimportuje sa e-mail zadávateľa  požiadavky spolu s nastaveným štítkom do Quandy. Po importu sa spustí automatizácia v Quande, ktorá odošle kontaktu, ktorý ticket zadal, e-mail s odkazom do dotazníka zameraného na prieskum spokojnosti s práve vyriešenou požiadavkou na zákaznícku podporu. Existuje niekoľko variant spustenia tohoto scenára. Napíšte nám a my vám ukážeme všetky možnosti.

FAPI & Quanda

FAPI a Quanda

Ako toto propojenie funguje?

  • Keď zákazník zaplatí produkt pomocou formulára FAPI, naimportujú sa údaje tohoto zákazníka spolu s nastaveným štítkom do Quandy. Pomocou automatizácie v Quande sa potom tento kontakt priradí do e-mailového seriálu s online kurzom. Existuje niekoľko variantov spustenia tohoto scenára. Napíšte nám a my vám ukážeme všetky možnosti.

Google kalendář & Quanda

Google Kalendář a Quanda

Ako toto propojenie funguje?

  • Keď uložíte novú schôdzku v Google kalendári,  Integromat naimportuje účastníka schôdzky spolu s nastaveným štítkom do Quandy. Po importu sa spustí automatizácia v Quande, ktorá odošle účastníkovi schôdzky e-mail, alebo ho zaradí do e-mailového seriálu. Existuje niekoľko variantov spustenia tohoto scenára. Napíšte nám a my vám ukážeme všetky možnosti.

 

Ktoré aplikácie môžete s Quandou pomocou MAKE prepojiť?

Sú ich stovky a každý týždeň ich pribúdajú ďalšie. Ľahko tak prepojíte s Quandou svoje obľúbené CRM, celý rad e-shopov, nástroje Googlu, alebo Microsoftu, služby pre fakturáciu a ďalšie.  Zoznam všetkých aplikácii, ktoré ide s Quandou pomocou MAKE prepojiť nájdete v tomto zozname.

Pipedrive Salesforce Raynet CRM
Pipedrive Salesforce Raynet CRM
FAPI Zoho CRM Sugar CRM
FAPI ZOHO CRM Sugar CRM 7/8
Goolge Forms Google Sheets Google Calendar
Google Forms Goolge Sheets Google Calendar
Fakturoid Zendesk
Fakturoid Zendesk Anabix
Další aplikace Integromat    
a ďalšie...    

To chcem!

Ak potrebujete prepojiť Quandu s aplikáciou, ktorú používate, dajte nám vedieť pomocou formulára nižšie a my sa s vami spojíme a pomôžeme vám prepojenie nastaviť.

 

 

Ak nám chcete radšej zavolať, zavolajte nám na +420 605 163 892.

 

Držím Vám palce.

Jan Spáčil

 

MOHLO BY VÁS TAKY ZAUJÍMAŤ:

8 chýb, ktoré ohrožujú mieru preklikov vášho newsletteru

alebo

Ako napísať predmet emailu. Detailný sprievodca, ktorý nebudete chcieť, aby čítala vaša konkurencia.

 

"Vyskúšajte Quandu na 14 dní zadarmo až s 200 kontakty."

Vyskúšajte zadarmo

 

Ak sa vám článok páčil, nechajte nám komentár. Milujeme komentáre!