Animované formuláre. Automat na nové kontakty.

Získavanie kontaktov

Animované formuláre. Automat na nové kontakty.

Ide o formuláre, ktoré aktívne vyskočia, vysunú sa zo strán alebo zhora či zdola. Jednoducho sa na stránke správajú presne podľa toho, ako potrebujete. Po odoslaní vedia odoslať e-mail, notifikáciu a kontakt rovno uložiť. Všetko v súlade s GDPR. Pomocou naviazaných automatizacií toho potom zvládnu ešte omnoho viac.

  • Jan Spáčil
  • Autor

  • Jan Spáčil

Priamo v Quande nájdete jeden z najmodernejších nástrojov k budovaniu vlastnej databázi kontaktov, ktorému hovoríme Aktívne formuláre. Aktívne formuláre sú formuláre, ktoré môžete ľahko navrhnúť a nadesignovať tak, že „splynú“ s vaším webom. Ich jedinečnou funkciou, ktorú nájdete v Quande, je ich animácia.

Formuláre môžete umiestniť na váš web bez nutnosti čokoľvek na webu programovať alebo zložito nastavovať. A zvádnete to sami.

 

Pomocou animovaných formulárov zvýšite svoju schopnosť získavať nové kontakty z webu o 20 % – 250 %.

Nejedná sa iba o statické formuláre vložené do webovej stránky, o ich záhlavie, pätičky alebo pravý či ľavý stĺpec. Jedná sa o formuláre, ktoré aktívne vyskočia, vysunú sa zo strán alebo zhora či zdola. Jedoducho sa na stránke chovajú presne podľa toho, ako potrebujete. Pokiaľ dnes žiadne kontakty nezbierate, tak pomocou tohoto jednoduchého nástroja môžete okamžite začať. Bez programovania. Bez čakania niekoľko týždňov alebo mesiacov na realizáciu.

Webové formuláře

Prečo sú animované formuláre tak efektívne?

Pricíp ich efektivity spočíva v ich aktívnom pohybe po stránke. Tým, že sa formulár na stránke vysunie alebo vyskočí bez toho, aby  túto akciu užívateľ webu sám spôsobil, pritiahne na seba veľmi intenzívne pozornosť. A tým, že si formuláre užívateľ všimne, dá mu svoju pozornosť, máme šancu ďalej užívateľa zaujať atraktívnym titulkom, ďalším obsahom formulára, a prinútiť ho tak k okamžitej registrácii.

Na rozdiel od statických formulárov, ktorých sa snaží užívateľ webu „nevšímať“, aktívne animované formuláre si samy o pozornosť povedia svojím pohybom po stránke.

 

Vyskúšajte sami, jak animované formuláre fungujú.

Na túto stranu som vložil formulár, ktorý sa zobrazí, akonáhle odrolujete po stránke až dole, až na miesto, kde je napísané „Zobraziť animovaný formulár“. U tohoto miesta je vložený kód, ktorý aktivuje zobrazenie formulára. Tento kód ľahko skopírujete zo systému Quanda a do stránky si ho vložíte sami, bez akéhokoľvek programovania.

 

"Vyskúšajte formuláre na vašom webe na 14 dní zadarmo."

Vyskúšat zadarmo

 

Quanda prináša mnoho spôsobov, ako nastaviť zobrazovanie formulára.

U všetkých formulárov môžete zvoliť vlastný štýl animácie. Môžete vybrať, či sa má formulár zobraziť tak, že vyskočí alebo sa vysunie zhora či zdola alebo zo strán. Môžete nastaviť, či sa má formulár zobraziť ihneď po načítaní stránky alebo sa má zobraziť až po odrolovaní na konkrétne miesto na stránke. Môžete pridať oneskorenie zobrazenia a mnoho ďalšieho.

Umiestnite na svoj web animovaný formulár a začnite ihneď zbierať nové kontakty.

Vytvorte formulár v časti Aktívne formuláre. Už dnes môžete mať na svojom webu animovaný formulár, ktorý vám ihneď začne zbierať nové kontakty. Pokiaľ si s tým neviete rady, kontaktujte nás, rádi vám s vytvorením a daním do prevádzky animovaného formulára pomôžeme.

 

Držím vám palce
Jan Spáčil

 

Zobraziť animovaný formulár